Highlighted

4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

Derykey
Member

Hello Verizon Community!

I have a Burning Question to ask,

So i just got this Device 4G LTE Broadband Router with Voice (T1114 Model) And i have some problems im running into.

1: When i Attempt to Turn the Device on, It Runs Thru its Boot Process But After The Verizon Logo, It Does Not Show Anything Else... And When it is on, The Red Illuminates For 10 Seconds Then Shuts Off,

2: When Powered up, (Sometimes) The Ethernet Light Lights up First Before all the Lights Start Flashing, Then After About Between 30sec-1min of flashing, The Red Light Illuminates and Stays on, And Nothing Shows on the Device, (And Yes even Pressing the Red Button Doesn't Work)

Anyone Got any Ideas On What Could Be Happening Or What is Going on and if i should investigate to take into a Verizon Store to Evaluate it ?

Labels (1)
Highlighted

Re: 4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

7e18n1
Sr. Member

Have you reset the router according to pages 91 and 92 of the User Manual? If after reset the router still isn’t behaving as expected, I would take it to a Verizon Store or contact Customer Service (800) 922-0204.

0 Likes
Highlighted

Re: 4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

Community Manager
Community Manager

We are here to the rescue Deryke17! I want to make sure that your device is in working order. Have you been able to tried what was suggested? Are you still having issues?


AmberF_VZW Follow us on Twitter @VZWSupport If my response answered your question please click the �Correct Answer� button under my response. This ensures others can benefit from our conversation. Thanks in advance for your help with this!!

0 Likes
Highlighted

Re: 4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

Derykey
Member

I've Tried What you have Suggested and it still does not continue to work...

0 Likes
Highlighted

Re: 4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

MemoOwO
Member

Did you end up resolving the problem? I have the same exact problem with mine

0 Likes
Highlighted

Re: 4G LTE Router Refuses To Turn On (Sometimes)

Community Manager
Community Manager

I'm sorry you are having issues with your 4G LTE Broadband Router, MemoOwO. I know how important it is to have a working device to connect to the internet. Let's work on getting this resolved. Please complete a factory data reset using the steps listed on this link. http://spr.ly/66031uuQT Then let me know if the device goes back to normal, and you can connect to the internet. Keep me posted.

 

GersonG_VZW

0 Likes