Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

Community Manager
Community Manager

jeffyboy65, we want to make this right on your device. Have you powered it off/on since this issue started? Did you recently update the software or download a new application to it?





LasinaH_VZW
Follow us on Twitter @VZWSupport
If my response answered your question please click the ?Correct Answer? button under my response. This ensures others can benefit from our conversation. Thanks in advance for your help with this!

0 Likes
Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

jeffyboy65
Novice

Yes, I've powered it on and off.

No luck.

The only change was the security update a week or so ago.

The same apps ran on my s6 with no problems.

Thank you,

Jeff

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

jeffyboy65
Novice

Hello,

Also, I wanted to reiterate that I'm also having issues with calls.

Every call I've had recently, the other party can't hear me or they say I'm breaking up on their end.

I get up and move and most times it doesn't help.

Not sure if it's related to the other issues, but I just wanted to throw it out there.

Thank you.

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

LENNYEDGE
Sr. Member

welcome to my nightmare. how is it you and i and thousands of others have that and support sends us in circles. i say it was a sloppy security update we got; S7EDGE.

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

Community Manager
Community Manager

Thank you for those additional details, jeffyboy65. Let's keep working on this and restore your service to greatness. Let's take a look at some additional steps to see if we can't get this resolved. Please go to Settings > Advanced Calling and Enable/Disable (The opposite of the current setting) and let me know if the signal improves.

If you see no improvement from that please place the device in Safe Mode and see if the issue persists once in this mode. Here is how to place your phone in Safe Mode http://spr.ly/6587BLnzS

JosephE_VZW
Follow us on Twitter @VZWSupport
If my response answered your question please click the ?Correct Answer? button under my response. This ensures others can benefit from our conversation. Thanks in advance for your help with this!

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

MELODYmd65
Member

I hate my new s7 Edge.  I was so excited to get it.  I have no phone service anywhere!!

Retuning this phone.

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

MELODYmd65
Member

+1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 Likes
Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

jeffyboy65
Novice

I posted this in a different thread yesterday, (sorry for posting again) but here's what happened to me:

I continued to have the call/data/mms problem, so i went to my local Verizon store.

They replaced the sim card twice with no luck.

Finally, they had a replacement shipped to me.

I activated it and have had none of the problems that I had previously.

However, a few hours after activating it, I received a notification that there was an update for it.

Of course, after my last experience, I haven't installed it yet.

After checking my phone, I have  version MMB29M.G935VVRU2APE1. Android Security Patch Level - June 1, 2016.

Verizon's site says the most current version is MMB29M.G935VVRS2APF2.

I don't want to update for fear of having the same problems occur.

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

MELODYmd65
Member

Thanks.  I will go by today.  I had my sim card replaced last week.

Highlighted

Re: anyone losng service constantly after latest s7edge update?

jeffyboy65
Novice

If you go to this thread, Galaxy S7 MMS messages issue ,

You can see the results I posted using the OpenSignal App.

You may want to try it and see what kind of signal you're getting.