Highlighted

Applications won't refresh but WIFI connection good

Member

I am properly connected to WIFI; apps won't refresh (Instagram, weather widget, etc.). If I disable the WIFI, all is good. What's up? I have plenty of unused data so its not that.

Labels (1)
0 Likes
1 Solution

Correct Answers
Highlighted

Re: Applications won't refresh but WIFI connection good

Sr. Member

I have had the same problem. I would reboot the router and it seem to clear it up.

View solution in original post

0 Likes
Highlighted

Re: Applications won't refresh but WIFI connection good

Verizon Employee

Let's get you back to business on the right network, morrishorwitz! Have you tested multiple WiFi networks? Have you recently updated or changed the router settings if using a specific network?
We will get to the bottom of this!

Thank you,

YaleK_VZW

Follow us on Twitter @VZWsupport

0 Likes
Highlighted

Re: Applications won't refresh but WIFI connection good

Member

I was able to update the apps later in the day connected to the same WIFI.

The problem also appeared on two other devices (Apple Ipad and phone) also

on my account. So I think the problem was Verizon, frankly. I also noted my

Verizon connection was 3G at times yesterday!!!!

On Mon, Nov 7, 2016 at 8:10 AM, YaleK_VZW <forums@verizonwireless.com>

0 Likes
Highlighted

Re: Applications won't refresh but WIFI connection good

Sr. Leader

morrishorwitz wrote:

I was able to update the apps later in the day connected to the same WIFI.

The problem also appeared on two other devices (Apple Ipad and phone) also

on my account. So I think the problem was Verizon, frankly. I also noted my

Verizon connection was 3G at times yesterday!!!!

How is it you think the problem is Verizon. The apps WOULDN'T update when connected to your wifi. The apps WOULD update when connected to cellular data. Seems there is NO problem when using Verizon data, only when using your wifi. To me, it sounds as if the problem is your wifi.

Highlighted

Re: Applications won't refresh but WIFI connection good

Sr. Member

I have had the same problem. I would reboot the router and it seem to clear it up.

View solution in original post

0 Likes