Text Message Sending Problems (Little red X)

Member

I ust got a BB and I am a reasonably technical person. Every time I send a text message it comes back with a little red X that indicates that the message failed. It also contains an error code. However, every time I hit the resend button it always goes through on the second try. I have researched this site and the BB site (which does have some suggestions but that are disabled in VZ) so there does not seem to be a fix. My old phone worked perfectly. I sent along a query to VZ but given the size of their company I may never hear anything back. Is this an inherent BB on the VZ Net problem or is there something I need to set? My netwrok icon on the front screen says XEV also. Anyone have this problem and get a fix? Thanks.

Labels (1)
Tags (3)
0 Likes

Re: Text Message Sending Problems (Little red X)

Leader

BearsLair72 wrote:

I ust got a BB and I am a reasonably technical person. Every time I send a text message it comes back with a little red X that indicates that the message failed. It also contains an error code. However, every time I hit the resend button it always goes through on the second try. I have researched this site and the BB site (which does have some suggestions but that are disabled in VZ) so there does not seem to be a fix. My old phone worked perfectly. I sent along a query to VZ but given the size of their company I may never hear anything back. Is this an inherent BB on the VZ Net problem or is there something I need to set? My netwrok icon on the front screen says XEV also. Anyone have this problem and get a fix? Thanks.


Hi,

Be more specific.  What type BB do you have?  Also, what is your software version?  This can be found in the Options>About.  Also, most important, what does the error message state?

Doc

0 Likes